Pueblo Care & Rehabilitation Center Landscape and Site Planning

The landscape site plan features five courtyards and a therapy garden.

Recently, we finalized and submitted construction document drawings for the Pueblo Care & Rehabilitation Center in Pueblo, Colorado in conjunction with EV Studio.  The project is a retrofit to a building and site originally constructed in 1962 in South Pueblo.  The primary focus of the project for the client is to make major structural and functional updates to the interiors of the building.  Currently the building endures settling and flooding.  The flooding issue is caused by poor drainage in the courtyards of the Care Center.

Full Story: Pueblo Care and Rehabilitation Center Landscape and Site Planning

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s